Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för värme och bus


liten dikt

 

Så är vi vaknad, försiktiga
bloss i gryningsljuset, likt det vita
likt paraplyer från maskrosbollar
byter riktning i vind, så är vi.




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-29 15:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Låter härligt!
2014-08-29

  Fredrik P. VIP

Bra, låter som en kreativ livsföring!
2014-08-29

    ej medlem längre
Å så fint. Paraplyer- ja, så ser dom ju ut!
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP