Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är rädd att jag ska förlåta dig

Skriv inte till mig,

skriv inte att du ångrar dig, allt du gjorde

trots att mitt hjärta har längtat efter dessa ord

skriv inte att du ligger sömnlös

för att du inte kan sluta tänka på min skönhet

För du gjorde mig så illa, illa

att jag blev en trasig skugga av mig själv

och allt det jag gav dig

kan jag aldrig få igen

men jag har saknat dig varje sekund i hemlighet

Jag vill inte höra på, inte höra, höra!

inte låta dig komma nära igen

inte låta dig tala till mitt hjärta

för jag är rädd att jag ska förlåta dig

 




Fri vers av Missi VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-08-29 21:45



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Vilken klok, smärtsam, igenkännande text.
2014-08-30

  princess in the new world
Fint uttryckt och förstår precis!
2014-08-30

  Yeppis
Ärlig naket skriven
2014-08-30

  genni VIP
Naket och öppet, fint skrivet!
2014-08-30

  Ola Rydberg
Bra beskrivet
av ett svårt ämne
2014-08-30

    Jim Friberg VIP
Andas, sätt en fot framför den andra. Följ hjärtat, men glöm inte bort logiken.
2014-08-30

  Nitwitoddment
Smärtan gör ont och kontrasten är påtaglig.
2014-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon