Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Borta och hemma

 

Flyttfåglarna skränar och drar till främmande länder
hann ju knappt plocka av sommaren med mina bara händer
åren går och jag står still, försöker överleva ett i sänder

Jorden snurrar som den alltid gjort, möjligen lite för fort
jag skulle vilja resa i tiden, framåt, bakåt, finna denna port
reser ju ingenstans, har klivit av, sitter bara på samma ort

Men det är något, jag vet inte vad, men som jag måste lära
det är ett slags uppdrag som jag måste rusta mig att bära
jag förstår om det låter lustigt, men det känns som en ära

Håller fanan högt här i min fantasi, tror på morgondagen
jag funkar så, ger aldrig upp, erkänner mig sällan slagen
ska blomma igen, ta mig i kragen, våga leva o bli betagen

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2014-08-30 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utvald text, idag av mig :)
2015-10-30

  Lars Hedlin
Härligt full av hopp!
2014-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet lever i din fin text! Dessutom fint rimmat!
2014-08-31

  Lehva VIP
En härlig, hoppfull och livsglad text. Tycker om ...
2014-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
2014-08-30

    ej medlem längre
Så länge man har energi och tar nya tag så lever man.
2014-08-30

  Marianne Räf
Oj,oj,oj, - tala om ådra!
URbra, tycker jag detta var!
Vilka verser, alltså! VOW!
2014-08-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP