Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sapiosexual

Jag jagar ord, stora som små för att förstå
mitt huvud är en låda av leda som vill förföras
älskar att äska, få grunna och spinna, går igång
av filosofisk extas med byggsatser som klimax,
tillfredsställelsen är flyktig, tomheten tar vid,
mätt blir jag inte förrän jag är död,
då jag inte längre pulserar och vibrerar
som sökande samlande i rymden,
suger efter energi som en kvasar, men ger
lika mycket som jag hungrigt tar,
efterlämnar i mångas mörker ett samlat sken 




Fri vers (Fri form) av KattenKin VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-08-31 14:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ett underbart begär utav en aldrig sinande ström av förförelser
2014-09-30

  aol
Så bra skrivet,
2014-09-10

  Valter Örn VIP
Det känns skönt när man kommer in i ett flöde och kan gestalta sina tankar i skrift. Det är befriande att få ur sig sina tankar på det sättet.
Du gestaltar det så bra!
2014-09-09

  Connie
Jag tar några kvantsprång och vrider hjärnan några varv. Grymt bra!
2014-09-01

  Anya VIP
Tycker om denna text med många djup. Du målar bra om ordmåleriet.
2014-09-01

  i af apa
riktigt bra!
2014-08-31

  Lehva VIP
Kraftfull och magisk ordlek...och det nödvändiga behovet av att få resonera och fundera. Med sig själv och andra.
En fantastisk text:-)
2014-08-31

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2014-08-31

  Lars Hedlin
Yes så jäkla bra skrivit vännen! Gillas :)
2014-08-31

    ej medlem längre
Alltid lär man något nytt. Mätt på kunskap ska man inte bli för då stagnerar man.
2014-08-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Ord är älskansvärda! Kan vridas och vändas till det ena och det andra. Och du använder orden så bra.
2014-08-31

    ej medlem längre
Vackert språkbruk som alltid, med en lite hemlighetsfull ton som skapar många nyanser att väja. Bravo!
2014-08-31

  Marianne Räf
Lyriken är en mkt bra vattenledare för
alla möjliga känslor. Har själv erfarenhet
av avreagering via det skrivna ordet. Så
bra att den möjligheten finns, eller hur!?
Dessutom är det väl underbart att det går att framföra olika budskap i texterna. Denna var också fin!
2014-08-31
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP