Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tema: valpropaganda (kd)


hej
jag är kristen demokrat
demokratakrobat och klisterkristen
i allra heligaste demokrati
värnar jag om familjens struktur
om den slutna cirkeln däri

jag värnar om foster
och dess rätt att slippa bli aborterade
om mammors rätt att slippa bli utslängda i arbete
när det enda de vill är att vara hemma
och hålla traditionerna vid liv

jag skapar vårdpeng, hemmapeng, olikakönspeng
och livmoderpeng

men jag har börjat tvivla på att det är gud som styr mina val
kanske är det rent av mammon
"du skall inga andra gudar hava jämte mig"
och jag får ångest om kvällarna




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-01 00:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att på olika sätt synligt skriva
och sina tankar så beskriva
är förstås av nöd o tvång
att föra fram känslor under sång
färga känslor och väl på skiva
2014-09-01

  Lavinia Röd
Hahaha, det var det roligaste jag läst på länge. Personligen så har jag aldrig förstått hur man kan rösta höger som kristen.
2014-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP