Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en väg att vandra

Här är vägen vi gick
Här gavs tilltron du fick
när jag märkte att du fanns för mig


Här stegade vi våra steg
Här skrattade vi - och teg
och du höll dig vid min sida


Här började jag älska dig
Här visade din kärlek sig
och jag ville aldrig släppa din hand


Här slutade vägen och vi
blev tvungna att leta inuti
efter en ny väg att vandra





Bunden vers (Rim) av Missi VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-07 21:28



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Aj kärlek som brister det
gör ont bra förmedlat
2014-09-13

    Jim Friberg VIP
Får mig att tänka på Arch Enemy's Not long for this world.
Kanske är den sorgsenhet som genomsyrar den.
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon