Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid Mälarens strand från hemgruppens middag med renskavsgryta och blomkålsmos ala Palio (stenålderskost) Inspiration Galaterbrevet 6:2 ur THE MESSAGE på svenska NYA TESTAMENTET EUGENE PETERSON Bild:Roger Schillberger


Solnedgång i hemgruppen.


Jag skulle kunna göra

en lång utläggning om

stenålderskosten


men den kan

du läsa om

på internet


och väljer

att berätta

om den fina

stämning


som råder

ibland oss


Maten

umgänget


bibelstudium

söndagens

texter



samtal och bön som

ger vederkvickelse

och hälsa i rikt mått


och gagnar dem

vi beder för...


därför att Jesus

bad oss bedja

med och för

varandra...


En gång

kommer vi

att djupt ångra att

vi inte bad mera


då vi får se

vad våra böner

åstadkommit


"Sträck ut handen och

hjälp dem som har det svårt.

Dela deras bördor,

så lyder ni Kristus lag

Den som håller sig för god

för det bedrar sig grovt"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-05 00:00



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Vackert. Och en så underbart fin bild..!
2014-09-09

  ResenärGenomLivet VIP
Sådan gemenskap är värd mycket...
underbar bild...
2014-09-08

  Connie
Så fin gemenskap, underbart beskrivet i både ord och bild!
2014-09-06

    Annika J
Fint om en fungerande hemgrupp!I mina tankar kommer några ord ur ett vittnesbörd:"Rör dej så blir du varm!"
2014-09-05

  Eva Helene VIP
Kloka ord och vacker bild därtill!
2014-09-05

  i af apa
fin i text
& bild...
2014-09-05

    ej medlem längre
Varma ord som sprider hopp och glädje att läsa.
2014-09-05

  louisegirl
Vackert i både text och bild..
2014-09-05

    ej medlem längre

Innerlig är känslan i raderna
2014-09-05

  anits VIP
Så fint och mycket kl och tänkvärt skrivet!okt
2014-09-05

    ej medlem längre
Fint skrivet. Sista versen viktig.
2014-09-05

    ej medlem längre
Allt Gott å Herrens Frid önskar jag Dig.
Inspirerade om vår Tro!
2014-09-05

  Bo Himmelsbåge
Skön, himmelsk bild!

Härlig stämning, fin gemenskap, ett högt mål o en god o näringsrik mat...
kan det bli bättre...?
2014-09-05

  mare VIP
Fin text och bild!
2014-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP