Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närkontakt


tungan kittlade
men det var hennes kropp

som levererade




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-04-01 20:42



Bookmark and Share


    NoMi F
Ja dena haikun är
väldigt sensuell
klart bra
2006-04-01

  Jessica Ebbesson
Kittlande haiku..erotisk i mina ögon..
2006-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP