Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dödsdansen

jag sitter mitt emellan grannarnas skratt
och det som en gång var du
du harklar och stönar av ångest
medan David Guettas basgång strömmar
genom den halvöppna altandörren


...

avmagrad och tärd
dansar du din dödsdans
ensam

med livet rullar på
utanför
 

 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-06 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric