Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtida i säsonger

Träd vad heter du
jag undrar du undrar
det är ett undrande
ett under

Och ett över som
smeker våra aningar
öppnar våra sinnen
utan en tanke

Om nyrop för
längesedan avskurna
om tidsbrott för
längesedan funna

Finns
i detta september
vågor som vågar sig
träd som mognar

Att äta med
ögonen
och härigenom
frysa vår tid




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-06 16:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
tycker om
2014-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP