Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knarkarna runtomkring

 

Dessa trasiga individer
sorgliga öden och sjuka psyken
svikna av sina livsandar

En mager, härjad och hålögd
sitter bland lump o sopor
skär sina ben
ramlar av stolen
vill visa sitt brännmärke
från skiftnyckeln han haft på plattan

Jag kan inte rädda honom
han vill inte ha förändring
han är van sin självdestruktivitet
värmer honom som en snuttefilt
denna slags underliga trygghet
i det du tycker du är värd

En annan far runt som ett jehu
plågar sin omgivning
alla ska straffas
för att han mist sin lycka

Den ene vänder hatet inåt
den andre blir farlig utåt
och själv skriver jag för att överleva




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 662 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-09-09 06:12



Bookmark and Share


  menspoeten
Så välskrivet och viktigt!
2014-09-30

  Magica VIP
Mycket berörande.
Styrkan att skriva för att överleva är en bra väg!
De alltför söndertrasade hade kanske klarat sig om de hade haft bara en uns kraft kvar till detta, men tron och längtan kan vara långt borta för vissa och hjälpen.

Följande är så bra skrivet, säger allt:

"Den ene vänder hatet inåt
den andre blir farlig utåt
och själv skriver jag för att överleva"


2014-09-10

  Lehva VIP
Sista stycket säger allt...
En stark text.
2014-09-09

  Lars Hedlin
Du skriver bra och starkt rakt in i hjärtat!
2014-09-09

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Här har samhället en falsk empati vad gäller vård i en motsatt destruktiv verkan,men de ger jobb,människor blir virke för att hålla helvetesmaskinen igång,den enda som kan hjälpa är sig själv,att resa sig upp och gå ifrån destruktiva energier.
2014-09-09

    Dan Myrbeck
Stark och berörande.
2014-09-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Förstår vad du skriver om. På ett fantastiskt berörande sätt! Det värsta är ens egen hjälplöshet. Man kan ju i stort sett bara vara till.
2014-09-09

  Valter Örn VIP
Helt otroligt bra gestaltat i ord!
2014-09-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP