Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han kallar mig aicha

 

jag flög över sandslotten

byggde du tinnarna för mig

hjälplösa skrianden värker i bröstbenet

är du inte här

står i staden

blickar mellan husen

så ser jag havet igen

och dig

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-14 13:03



Bookmark and Share


    Erika H
Det är som om paniken slår ner i mig. Sökandet efter tryggheten. Den finns. Bara en blick och lugnet kommer. Det öppna havet, evigt rullande.
Om jag blundar kan jag se det inom mig, höra det, känna doften av salt. Oavsett var jag är finns det där inom. Rullande.
Åh, så vackert du skriver här. Du berör mig så mycket.
2014-09-24

    ej medlem längre
Åh, så otroligt fint.
2014-09-14

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP