Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ska köpa oss ur krisen, hette det. Men de som inte har de finansiella muskler som krävs, vad ska de göra. Den heliga tillväxten råder i världen, men till vilket pris.


Nu är det realisation

Köp dig fri.

Köp dig glädje

Köp dig gemenskap

Nog är inte nog

Sälj dig själv

Sälj din vän

Sälj dina drömmar nu




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 165 gånger
Publicerad 2014-10-03 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg