Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa personer bara finns där för alltid...<3


Starkaste stjärnan

 

Kommer du ihåg vad vi kom överens om
minns du våra löften när vi skildes åt

att se upp på stjärnan som lyser starkast
när saknaden blir för stor

det är nu 14 år sedan den dagen
tänker på det än idag

tittar upp mot stjärnan som lyser starkast
i mitt hjärta för alltid, du och jag

 

 




Fri vers av Tanja H
Läst 349 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-10-08 10:25



Bookmark and Share


    VackrareÄnLivet
Fint skrivet!
2014-10-09

  Lars Hedlin
Djup känsla som berör detta!
2014-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt om sorg och saknad!
2014-10-08

    ej medlem längre
Och berörande!
2014-10-08

  louisegirl
Jätte vackert skrivet!
2014-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H