Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt stjärnstoft



Vi är stjärnstoft

Vi är gyllene

Vi måste samlas

Tillsammans

Jag ser miljarder ansikten,
samsas på en samma plats

Öga mot öga

Höj rösten

Vi kan höras




Fri vers (Modernistisk dikt) av Henrik Sjöberg
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-15 08:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja just det - en dikt man tycker om!
2014-10-15

  Kulkub
Like it.
2014-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg