Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om jag vore vacker

Hit vill jag aldrig mer,
här mellan dina lakan
lika naken som sårbar
och din blick som borrar sig in i väggen

Du klädde av mig för hastigt
du inser det,
att jag inte var redo att blottas
eller så ligger du där och tänker
att jag inte var något för dina ögon
trots allt


Hit vill jag aldrig mer,
här mellan begär och förtär
med dina ords frånvaro
och jag som trodde att du skulle säga
att jag var vacker




Fri vers av Missi VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-21 19:28



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Oj starkt
genomgår liknande själv
2014-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon