Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sägs att man inte vet.




Det sägs att man inte vet hur stort universum är.
Lite som ens tankar. Det tar aldrig slut.
Det som sägs är sant. 


 




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-24 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape