Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Präglad


Tiden går och årsring efter årsring bearbetas
Mitt ursprung har ju alltid
varit något jag bearbetat som vuxen
Långt där inne känns präglingen så påtaglig
Vem är jag egentligen?
Bortom det utpräglade medberoende barnet




Fri vers av eva m h
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-10-31 18:57



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Hur kommer det sig att präglingen känns så påtaglig, så länge? Tack för denna starka text, som berör mig mycket...
2015-02-17

    ej medlem längre
den eviga frågan
2014-11-03

    Dan Myrbeck
Tänkvärd. Bra.
2014-11-03
  > Nästa text
< Föregående

eva m h