Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade en gammal lapp med några rader


En burdus entré.

Cigarettlukten trängde sig ovälkomnande på i samband med hans burdusa entré.

Armani Code och tweedkavajen satt oklanderligt, nästan skrämmande perfekt.

Skäggstubb skrapade mjukt hennes kind innan han mötte henne på de explosionsröda läpparna.

Sorlet från övriga individer filtrerades bort med intensiva blickar och ord som inte sades.

En novemberkväll. Att älska.




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 278 gånger
Publicerad 2014-11-04 22:08



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Synd att du inte fortsatte när du hade funnit rytmen i dikten/berättelsen. Kunde ha blivit en spännande fortsättning. Nästan som en film jag såg på 50 och 60 talen.
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape