Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tonerna av en skitdålig låt...

 

 

Till tonerna av en skitdålig låt hånglade de galet erotiskt ogenerat,
som om evigheten försvann efter att den skitdåliga låten tysnat.


Förbannad. Något avundsjuk. Men mest förbannad.


Varför inte äta upp varandra till tonerna av något bra?
Eller åtminstone välja en kortare skitdålig?


Min verklighet är evigheten.




Fri vers (Fri form) av Kape
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-05 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape