Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund har guld i mund

 

Morgonrock Stickad sock Tunga ögonlock

Ljus mot kind Nästan blind Stilla ljummen vind

Utsiktsvy Dagen ny Fräknar på min hy

Kaffemugg Sol mot lugg Barnen på sitt plugg

Himmel blå Mackor två Med rökt skinka på

Marmelad Nöjd och glad Läser dagens Blad

 

Fågelsång Luftballong Frukost på balkong




Fri vers av Pulsatilla
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-05 19:37



Bookmark and Share


  Josefine
Bokmärkt (:
2006-04-10

  småbusig
Den här dikten känns som vår lång väg... kan riktigt se hur du sitter där och plirar med dina himmelsblå ögon i den starka morgonsolen med en kaffekopp och prickikorvmacka i handen... GÖTT !
2006-04-05

    Cajsa
Tycker om denna!
2006-04-05

  DanSan
Åhh så underbart ordat!!!
Bara så gott att läsa denna
vackra dikt!!!
2006-04-05

  Cris
Tjusigt!
fina ord som gör en vardagsglad
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla