Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arvsynden

Kärleken satte igång dig
Som en sökande hittar Gud

Fem gånger gröpte de ur dig
Fula blev spåren på din hud

Fem gånger kände du livet
Men livet var aldrig ditt

Det kunde aldrig hållas nära
Så du lät det falla fritt

Det var aldrig svaret du sökte
Och du ställde aldrig frågan

Du tyckte du gjorde ditt bästa
Du hade bara aldrig förmågan

Du vill inte tro att det är för sent
Fast blodets löfte är brutet

Du har alltid försökt att se ljuset
Därför kommer du aldrig att se slutet




Bunden vers av cogitoergosum
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-17 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cogitoergosum
cogitoergosum