Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-11-20


Du är dum

 

 

Jag frågade vem är du?
Mellan favoritscenerna


Du rörde vid mig
Fumlade med dina fingrar
Greppade min hand
Och tiden stannade för ett ögonblick

 

Jag ville vidare...
Jag ville ligga kvar
Jag ville skeda dina tankar
När jag vände mig om och log mot din lugg

 

 

Jag ville stanna i soffan
Jag ville säga allt jag tänkte säga
Jag ville hinna göra allt
Jag hade tänkt på innan
Vi skulle göra
Där med

 

 

Pasta!

 

 

 

 

Men vi blev hela tiden avbrutna

 

 

 

Av tidsperspektiv
Och sunt förnuft

 

 

Och du sa innan jag gick ner för trappen...
Det kommer en till helg
Och sedan nästa...

 

 

Jag var så himla dum
Men du är kanske dummare

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-20 22:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Så jäkla bra en av dina bästa ;)
2014-11-21

  Tess74
:) Sitter och ler när jag läser din text. I like it a lot!
2014-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP