Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när sömnen inte finns så vaknar längtan



För jag är född
med feber
brännande het och kall
jag räknar kärlek
med mina fingertoppar

10  9  8  7

För jag är född
utan tunga
avslöjar mig aldrig
jag krossar ord
med min tystnad

6  5  4  3

Jag faller ned
för räkning
direkt på

0




Fri vers av Smultris
Läst 732 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-04-07 11:03



Bookmark and Share


  Tony Hermansson
Du är min gudinna!

Så sjukt bra, jag faller......
2006-04-12

    ej medlem längre
ack så levande!
2006-04-10

  Isla Estrecho
Javisst! Det här är en Smultrisdikt i min smak. Snyggt nedräknat!
2006-04-09

  Neal
Så kall så hett, som den gode Thåströmen gång utryckte det !
2006-04-08

  Ola Rydberg
snyggt
2006-04-07

    ej medlem längre
åå jag älskar siffror!
Och du gör detta så jävla bra!

Satan vad bra du är (:
2006-04-07

  Mats L.
Fint fångat smulan
2006-04-07

  Sanningsägaren VIP
Så snyggt!
Blir en häftig effekt med nedräkningen som
återkommer.. Dina ord berör på djupet, som alltid.
Tack!
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris