Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Popcorn

Popcorn
en bra film
liggandes i soffan

Så ska jag synas nu

Bara koppla av
och
bara vara




Fri vers av Cajsa
Läst 139 gånger
Publicerad 2006-04-06 16:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mysigt!
2006-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg