Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äcklad av dig

Du verkar veta
Jag ser det i dina ögon
att du inte vill
och du tittar bort
när jag försöker fånga din blick
och jag blir så äcklad
äcklad av den jag älskar




Fri vers av Missi VIP
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-04-06 21:25



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, det är ju inte så bra at bli äcklad av den man älskar...kanske ett försvar mot smärtan??
2006-04-07

  * Ammi *
hatkärlek?
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon