Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundfilosofi

Jag är en liten hund
som ingen förstår
Alltid blir jag väckt när jag tar mig en blund
och aldrig nog med mat jag får
Aldrig får jag prata med katter
Aldrig får jag hälsa på folk
Aldrig får jag gräva upp mina skatter
Jag tror nog jag behöver en tolk!




Fri vers av Missi VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-04-06 21:27



Bookmark and Share


  rebecca d
hade du inte den här redn en gåmg eller nån liknande...fint i alla fall!!
2006-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon