Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självupptagna ego folk

Lägger inte min dyrbara tid
på människor som är arroganta
översittare och nonchalanta
förstår mig inte på de där typerna
deras personlighet är då inte fin
ödmjukhet är ett ord de inte hört talas om
att visa medkänsla för sin medmänniska
verkar inte vara på tapeten..
självupptagna ego folk som helst
pratar om sig och sitt...
jag orkar inte med dem!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-21 14:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo!
2014-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Ändå skriker de sig hesa om "ödmjukhet", "tolerans", "mångfald", "kärlek"...
Tomma tunnor skramlar mest!
Jag har sett vänstern inifrån.
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP