Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan be mig dra åt helvete

 

 

 

Jag har spillt ut mitt hjärta
Dukat känslorna på bordet

 

 

 

 

 

Du kan be mig "dra åt helvete"
Och jag skulle kasta in handduken
Eller flytta in i himmelriket
Och jag skulle komma, naken

 

 

 

 

 

Men, jag tror någonstans du vill ha en tugga
Av min kärlek

 

 

 

 

 

 

 


Jag vet att du är en allätare
Som prövar nästan allt
Och gillar stark mat

 

 

 

 

 

 

Så vad hindrar dig

 

 

 

 

 

 

 

- Jag står ändå för notan

 

 

 

 

Om jag inte skulle smaka




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-29 12:52



Bookmark and Share


  agneta pichler
fast din text är rak
vass med en nypa
sensualism

kan jsg känna lite
ledsamhet
i orden Dina


2015-01-12

  Lars Hedlin
Like it a lot!
2014-12-30

  Tess74
Kvinnan betalar :)
2014-12-29

  M M Mannheim VIP
Du smakar säkert bra och be någon att dra åt helvete brukar jag inte göra.( om de inte ska till Norge och Hell!)
2014-12-29

    ej medlem längre
Stark, kaxig, aggressiv text.. Gillas.
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP