Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuk motvikt


Kajornas klagan

överröstar vindens vrål

på kyrkogården

 

Skymningen landar så mjukt

som en älva på din grav

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-02 16:21



Bookmark and Share


  anits VIP
En helt underbar tanka!
2015-01-05

  Bibbi VIP
Enastående fint.
2015-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastisk fin och berörande tanka...
2015-01-05

  Bo Himmelsbåge
En kontrasternas dikt
där vrål o mjukhet blandas milt
för att landa mjukt på graven...
Fint!
2015-01-03

  Monika A Mirsch VIP
Jag läser
och njuter!
Underbar är din tanka
2015-01-02

    ej medlem längre
En fantastisk tanka med fina kontraster!
2015-01-02

  Chawa VIP
Det råder verkligen en mjuk motvikt i orden här. Fridsamt vackert lägger sig meningarna till ro... Njuter!
2015-01-02

    Dan Myrbeck
Bra kontrast mellan stroferna
2015-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP