Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om jag kunde förstå

 

Mitt i backen lilla rädda fågel blå
vind stark som storm
kurar mellan mina ben, svårt att stilla stå

Vinden virvlar av tusentals fjädrar
fåglar i flock som landat och lättat
luften färgas blå, som från tjädrar

Mörkmarin pensel dragen över skyn
höghus i betong med tittgluggar ur tristess
en laserstråle av sol blir en märklig syn




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-01-13 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Häftig!
2015-07-07

  Lemon Merchant
När en möter udda par med allting gemensamt! Fantastisk ton och känsla.
Med kärlek,
Lemon merchant
2015-03-29

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-03-23

  Staffan Nilsson
Folkhems(k)vy?
2015-01-19

  Lars Hedlin
Verkligen bra full av inlevelse och känslor!
2015-01-14

  Anya VIP
Här skriver du en synnerligen vacker text med blå molltoner. Bra!
2015-01-14

  träsnidaren
Snyggt.
2015-01-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina ord spelar blues i tristessen.
2015-01-13

    ej medlem längre
bra text!
2015-01-13

    ej medlem längre
Vackert poetiskt...mörka dagar gör att det blir tungt och trist.
2015-01-13

    ej medlem längre
Snyggt! Och härligt blått..
2015-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP