Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig. Hoppas du mår bättre snart, vännen



Ge inte upp, vännen

jag gråter för dig
för att du mår så dåligt
och jag mår så bra


du mår så dåligt
hatar dig själv så mycket
ser inget ljus mer


vi bryr oss om dig
du är bra på alla sätt
vi finns här för dig

 

 

ge inte upp vännen
du är så älskad av oss
hitta ljuset igen




Bunden vers (Haiku) av Missi VIP
Läst 976 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-09 17:11



Bookmark and Share


    kyara
den e så bra att jag fick tårar i ögonen när jag läst den!
2006-05-02

  Josse
Mycket bra. Den är rörande och talar för sig själv.
vacker skrivet som en melodi.
2006-04-24

  Markattan
En fin svit om vänskaplig, ömsint och kärleksfull omtanke. Talande och medmänskligt.
2006-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon