Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolldansens häxa




Jag är en riktigt liten trolldansens häxa

Jag tror på örternas magi
Å kärleks brygdens hysteri

Jag tror på naturens kraftportal
Å dyrkar moder jords mäktiga sal

Jag tror på månens mäktiga styrka
Å nakendansens tillstånd dyrka

Jag tror på det sjätte sinnets flödes kanal
Å väljer noga mitt livs viktiga val

Jag tror på själens länkande makt
Å ser till att hålla kärlekens smekande takt

Jag tror på att det finns en mening med allt som sker
Å det är där den viktiga kunskapen vi ser

Ja , jag är en riktigt liten trolldansens häxa




Fri vers av älvdans
Läst 401 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-17 18:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i utförande och närvaro! Tycker mycket om..en mycket fin bild också :) kram
2015-01-20

    Dan Myrbeck
Bra!

/TrollDan
2015-01-19

  Connie
Mycket bra!
2015-01-18

    ej medlem längre
Du fångar verkligen en helhet här, gillas :)
2015-01-18

  issac.a.m
Gillar
2015-01-17

  Peter Olausson VIP
en ganska underbar text om ett underbart tillstånd!
2015-01-17

  Peter Stjerngrim VIP
Ett varmt flöde som når ända fram ...
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

älvdans
älvdans