Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Scintilla

 

My story, a poem of poverty and pity
left the glory for the sword of witty

There's harbinger to read in space 
Murmuring wisdom, a gift of grace

Nemesis will come for the few 
the hybris of their vulgar proportion aren't new

In penumbra the story unfolding before my eyes
as written in the palimpsest Panacea will rise

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-24 20:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text men sista strofen var svårt att förstå.
2015-01-25

  Lars Hedlin
En bra text!
2015-01-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Spännande tänkvärd text om naturens tillkortakommanden på grund av människan. Fin engelska, som testade mina kunskaper.
2015-01-25

  Tarantaran
http://www.dn.se/nyheter/varlden/fororeningar-gor-havet-sjalvlysande/

kom att tänka på algen
noctiluca scintilla...tror jag
den heter som lyser blå
när den blommar!

fina vackra ord i din text!

2015-01-24
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP