Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har aldrig gillat championer

Jag har aldrig gillat championer
säger du och ler så sött
Du fångar ljusets strålar
med dina ögon och håller dem kvar
Ditt leende bländar mig
och jag låter mig bländas
Du har aldrig gillat championer
och då inser jag
att det har inte jag heller




Fri vers av Missi VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-04-10 11:19



Bookmark and Share


    narcoleptic
hm rolig och stark text, gillar =)
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon