Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen befriar

Lögnen fortsätter sina upptåg
förpestar där den går fram
förgiftar själar att tro på den
lurar dem in i fällans illaluktande gap
där förruttnelse och död bor
men sanningen kom för att befria
lyfta själar emot himmelens ljus
släppa dem lös och låta dem flyga högt
smaka på härlighetens smörgåsbord
dricka det eviga livets porlande vatten av hopp
bli fylld av livskraft tills liv på jord är slut





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-01 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP