Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själens hjärta

Overkligt...
att jag sitter här i min verklighet
Och du är en del av min

Men vi kan inte dela varandras verklighet

När närheten är nära
Och när sanningens ögonblick känns udda

är det en snudd på livets existens
Det där onaturliga som blir till en olustighet





Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-02-08 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP