Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2015-02-16 grrrrrrrrr


"Larvig"

 

 

"Larv"

 

 

 

Säger du
När jag speglar mig
Och blir nervös för att visa mig
I dålig dager för dig

 

 

 

 

Du säger: "Du är fin i alla vinklar"

 

 

 

 

Och jag älskar när du kallar mig

 

 

 

 

"Pussgurkan"

 

 

 

 

 

 

Även om jag samtidigt tycker det är lite :)

 

 

 

 

 

"larvigt"

 

 

 

 

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-02-21 12:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kul krumelur i kärlek.
2015-02-21

  Lars Hedlin
Bra framfört
2015-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP