Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjeflicka

jag är glad
jag är lycklig
jag vill skratta högt av livslust
men FY
det är förbjudet
att skrämma slag på De Där
De Där som snörper på mun
höjer ögonbryn
och rynkar pannor

vilket trams!

Livet är en dans!
Släpp alla hämningar
och kom sjung
med mig
av glädje




Fri vers av Zam
Läst 368 gånger
Publicerad 2004-09-06 16:04



Bookmark and Share


    tinky-winky
gu vad gosig och härlig dikt!!!!!!!!!!!! toppenbra du har en rytm i dikten som ä härlig
2004-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam