Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onsDag med vin och Hallonsmak.

 

 

Jag vet att du kommer att klaga på att jag druckigt vin en vanlig Onsdag eftermiddag,

att du rynkar på näsan men ibland är man oförmögen att handha sig själv, på annat sätt.

Det var ju bara att samla ihop lite kläder i hennes lägenhet, bara dit och tillbaka och kanske det borde vara så.

Jag diskade, plockade kläder i lägenheten med uppbruten ytterdörr,( jag vet, det var mitt fel, jag trodde ju att hon var död)

städade ur asken med alla verktyg och muggarna med pulver, plockade av alla borden, torkade och jag grät inte.

Jag vet att jag glömde nagellacket men, sådana saker är så lätta att glömma, andra inte.

 

Så förlåt att mitt pansar inte är tjockare nu, även om jag härdats.

ja, förlåt mig att jag inte är modigare än så att jag måste spackla mig själv, laga sprickorna, måla över det trasiga i mig.

En dag ska jag stå där naken, vaken och klar men inte idag.

idag ska jag döva det onda, plantera frö, dricka the med hallonsmak och vin.

För idag är en sådan dag jag annars inte överlever.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-18 16:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt.


För idag är en sådan dag jag annars inte överlever.

Då får man vina iväg ett tag..




2015-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP