Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Jörgen Jalmo


snöland

 

din blomma står på min fönsterbräda
den har stått där länge nu
bakom gardinen skvalar p3
öppnar fönstret för en humla som vaknat för tidigt
kärleken är ett smycke i min hand
du är bara en man
mynten skramlar i fickan för nästa som behöver
solskärvan lämnade fler frågor än svar
vi har ätit frukost nu
din blomma och jag




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-03-22 13:05



Bookmark and Share


  P-E-H
Gillar denna mycket. Ödslig, skrev någon tidigare och jag instämmer. Skickligt och vackert.
2015-03-25

  Hans Christian
"kärleken är ett smycke i min hand
du bara är en man"

Bruten som jag är nu när min mamma precis gått bort - så kan det inte bli mycket till kommentar Kerstin.

"solskrävan lämnade fler frågor än svar"

Så jag säger bara: Utsökta formuleringar - en dikt som jag villigt faller in i - och gärna stannar kvar i en stund. Tack så mycket!
2015-03-23

  Jan Widströmer VIP
Vardagsrealism och romantik i vacker symbios.
2015-03-22

  Blomma-Stjärna VIP
- berörs direkt av denna version; diktjaget syns långt långt från den som vårdar minnena - får ont av längtan
2015-03-22

  i af apa
vackert &
ödsligt...
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP