Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


Ordkrig [haiku]

 

Skottlossning hemma

skjuter salva från datorn

funkar bra som sköld




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-04-09 13:38



Bookmark and Share


  MieMo
Briliant var ordet!

2015-04-13

  Lars Hedlin
Briliant!
2015-04-10

  Sommarina VIP
Kul. Kan se det hela framför mig!
2015-04-09

  i af apa
oy!! man får ducka...
2015-04-09

  Onomatoprofet VIP
Ja, man kan sitta i varsitt rum och avlossa ordsalvor och göra det utan att öppna munnen och låta allmänheten beskåda spektaklet bakom sina sköldar.
2015-04-09

    ej medlem längre
Ja där sitter du säker!
Kul att skjuta och se var det träffar.
2015-04-09

  Marja-Liisa Koski VIP
Hihi..., trots alvaret i Haikun!
Kram!
ML
2015-04-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul tänkt och diktat!
2015-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Lysande!

2015-04-09

    ej medlem längre
Du får mig att le med denna avlossning :)

applåd för de'


2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP