Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


För livet [haiku]

 

Skriver för livet

berättelserna inom 

lämnar arv på ark




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-11 22:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
SÅ bra ....Så det ska va!
2015-04-12

    ej medlem längre
Bra.....att skriva om livet i diktens form!
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP