Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när alla sekunder har lidit.


stig olsson har lämnat livet. han gick från att vara en sketen fabriksarbetare till att vara död. det var ett ögonblicks verk med den noggrant utvalda revolvern och han ångrar inte en sekund.

stig olsson skall begravas i sammet och procedurer. begravas i trä och stenstoder skall gråta ut all sin sorg utanför stigs mausoleum. hela kyrkan blir full med folk och fä. detta har han planerat hela livet och han ha sparat varje rött öre som blivit över sedan fabriksvisslan ljöd en första gång och han ångrar inte en sekund.




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-19 21:13



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Berörande...
2015-04-22

  RitaBrunner
Han fick som han ville denna stig olsson...
2015-04-21

  Njord
Dramatisk text. Och melankolisk. Du skriver bra du!
2015-04-20

  Nanna X
man vill läsa romanen om hans liv...
2015-04-20

  Kalypso
Men så dant! Och så underbart skrivet.
2015-04-19

  lodjuret/seglare VIP
Det bästa med en revolver är att den saknar säkring vilket istället kompenserar spännande av hanen. Bananen däremot saknar blixtlås och drar litet snett åt vänster just vid skottets avfyrande.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP