Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skampåle

 

Bor i inre bespottade rum
kryper ihop bakom brända broar
tuggar sina ben i takt till toner utifrån




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-29 15:03



Bookmark and Share


  aol
Känner en människa som mår dåligt
2015-06-29

  i af apa
hu! men så är det
skampålen - ingen vidare påle
men bra beskrivet det blir ett slutet
rum med strut på huvudet...
2015-06-29

  Sommarina VIP
Känns ångest och skam här.
2015-06-29

    ej medlem längre
Någon som får lida och bära skam för något hen gjort, låter det som.
2015-06-29

    Dan Myrbeck
Berörande,
tänkvärt,
bra.
2015-06-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Skam får vi alla bära för någonting. Stort eller smått. Det är inte någon vacker känsla.
2015-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Får mig att tänka på en djupt olycklig människa!
2015-06-29

  Marianne Räf
Oväntat att det var beskrivet i tredje
person och inte i jagform, vilket, sen,
framkom. Vilken lodare ! Spottar hen
själv i egna rum eller är det nånn osympatisk fán, som bott där, förut ??
Väldigt trevligt å se dig igen ! ;D)
PS: Du är rolig, du ! DS.
2015-06-29
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP