Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impression

ljust ljust
i grönt
lyser gräset
liksom
träden
längre bort
och
som eken
här
utanför
en nybliven mor
min ek
stolt
håller upp
sina spädbarn
mot solen




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 332 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-03 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter