Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du?!

Du sa du älska mig!!
...sen ångra du dig?

Du sa jag va helt underbar!!
....Va är du för en karl?

Du sa \"jag gjorde dig hel på nått sätt\"
...varför känns då allt inte rätt?

Kan hjärtan sluta slå
..kan man stänga av/ och på?

Nu säger du,ja måste tänka klart
...tills när då,...snart??

Va finns där att tänka på
...JAG vet att JAG älskar dig såååå!!!

Hur kan då du
....tvivla nu

efter 1 år
..tänk va tiden går

Gick det för fort för sakta,säg mig vad?
...för undrar,..det gör jag

Visst du är yngre än mig
...förr hindra det inte dig

Ja!!,jag har 2 barn det har inte du
...skulle det hindra dig NU!!!?

Det visste du om,ja har aldrig smugit med det
...har inte haft en endast hemlighet.

De gillar dig och du dem
..de undrar när du kommer hem
( ....igen...)

Så berätta för mig va är det för fel
...vart i allt detta ligger min del

Du tänker, funderar,grubblar och så
..men det är NÅGOT jag vill du ska tänka på

JAG väntar inte i månader eller år
det hoppas jag du förstår...




Fri vers av purpleangel
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-04-15 23:19



Bookmark and Share


    sammyboy
ååh en rikitgt sorglig men fin text.. gillar "De gillar dig och du dem
..de undrar när du kommer hem
( ....igen...)"
2006-05-09

  TBJ
Texten får en att tänka till. Antar att det är nog en hel del personer som får en tankeställare när de läser texten. Bara rätt person inser det också. Med så korta meningar som texten är skriven på är det kul att se hur du lyckas få ihop dem så bra med rimmet och innebörden. Femma såklart!
2006-05-03

  Roger VIP
Smärtsamt helt klart - dina logiska argument är helt oantastliga. Hoppas han fattar det!
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel