Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Om din skuldra varit en kulle



Om din skuldra varit en kulle

bygga bo vid dess fot, jag skulle

och om ditt bröst varit en glänta

mitt hjärta där för all tid ville vänta

men om ditt öga varit ett hav

mitt liv att dränkas i dig jag gav

dock, om din kulle gick att bestiga

då kunde vi varandra där viga

till man och kvinna i paradis

att leva trygga i gläntans dis

och barnen skulle, glada i sand

leka vid ditt vackra ögas strand.




Fri vers av Arowana
Läst 818 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-21 10:05



Bookmark and Share


  purpleangel
:) så glad jag blev... gillar den hel skarpt.. som du ser så fanns det fler än jag som gilla den också-med tanke på tidigare kommentarer här nedan,

Inget sötsliskigt här inte.utan helt enkelt en kärleksförkraing utan dess like..

kunde jag skulle jag ge den 10 p :)
väntar ivrigt på mer/fler

" gottegrisen" ;)
2005-09-21

  JMR
vvvvackert...
2005-09-21

    ej medlem längre
Varmt och ömsint om den älskades landskap. Charmigt rimmat o fina bilder, särskilt den där sista med de sandglada barnen!
2005-09-21

  himlens hemlighet VIP
det var ju romantiskt värre...men rim och allt...tjusigt!
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana