Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrev jag för drygt ett år sedan... gjorde lite små förändringar... då blev det så här....


Spår i sanden


I tidig sommar natts rosa sken
sitter jag med \"bara\" ben
låter nattens ljumma bris mig svalka
när jag ser gryningen nalka

I gryningens ljus
långt från havets milda brus
hör jag morgonens första fågelkvitter
det störs av ett långväga blygt litet fnitter

Jag ser spår i sanden
efter någon som gått där på stranden
Långt ut över vågornas krus
ser jag solens starka ljus
när den sakta över horisonten stiger
jag sitter tyst och tiger

Vilken underbar vy att få skåda
låt den alltid få råda


Alla dessa sommarminnen
fyller mina sinnen
Får min kropp så varm
av denna sommarens charm




För vem älskar väl ej att barfota i sanden gå
sjunka ner med var evig liten skitig tå




Fri vers av purpleangel
Läst 503 gånger
Publicerad 2007-04-28 20:04



Bookmark and Share


    nudel
Vacker text gumman,, ses snart vännen min:)
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel