Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksgrop.

Vi komponerar ihop

i vår lilla kärleksgrop


där går alla regler att tillåta

när vi vill och är kåta


I en symfoni av

brus från kärlekenshav


med försmak av

kärleks sav


Där komponerar vi som bäst

älskar som allra mest






Fri vers av purpleangel
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-11-13 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

purpleangel
purpleangel